ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
2 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ 2 ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΤΟΚΑΛΙ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
2 ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ
2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ
1 ΦΛΥΤΖΆΝΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΟΧΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΞΥΔΙ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά.
Σκεπάζουμε την λεκάνη με διαφανή μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο όλη την νύχτα να μαριναριστούν τα υλικά.
Την βγάζουμε την λεκάνη την άλλη μέρα και αδειάζουμε όλο το περιεχόμενο σε πυρέξ. Σκεπάζουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να δούμε ότι το κοτόπουλο τσιμπιέται.
Τότε βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και τελειώνουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσει το κοτόπουλο και τα λαχανικά και να μην μείνουν πολλά υγρά.
Σερβίρεται με χυλοπίτες, πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.