Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Νέα σελίδα στο δήμο Λευκάδας. Παράδοση – Παραλαβή στον Ξενοφώντα Βεργίνη από τον Χαραλ. Καλό

Νέα σελίδα στο δήμο Λευκάδας. Παράδοση – Παραλαβή στον Ξενοφώντα Βεργίνη από τον Χαραλ. Καλό

Protoxronia Verginis 32
Κοινοποίηση

Για σημαντικά θέματα στα οποία στην πορεία των δύο μηνών από το αποτέλεσμα των εκλογών επικεντρώθηκε έκανε αναφορά ο νέος δήμαρχος Λευκάδας, Ξενοφών Βεργίνης κατά την τελετή παράδοσης και παραλαβής του δήμου Λευκάδας από τον Χαράλαμπο Καλό.

Αυτά δεν ήταν άλλα από την μη καταβολή του τέλους για τα σκουπίδια, ένα ποσόν που φτάνει σχεδόν τα 2 εκατ. ευρώ και το παραλαμβάνει η νέα δημοτική αρχή. Ο απερχόμενος δήμαρχος έκανε αναφορά για λάθος της υπηρεσίας σε ότι αφορά τους τόνους των σκουπιδιών που έχουν δηλωθεί και πως το ποσόν είναι μικρότερο.

Ο κ. Βεργίνης αναφέρθηκε  και στο  Πνευματικό Κέντρο, ένα από τα δύο νομικά πρόσωπα , που περνάει στο δήμο , λέγοντας πως αναρωτιέται πως είναι δυνατόν ένα τέτοιο νομικό πρόσωπο με τόσες εκδηλώσεις και τόσα χρήματα προς διαχείριση να λειτουργεί ουσιαστικά με ένα υπάλληλο.

Ο νέος δήμαρχος επεσήμανε με ευγενικό τρόπο στον κ. Καλό γιατο ποιος ήταν ο λόγος που  δεν τον “ενόχλησε” αυτό το διάστημα για να ενημερωθεί και ενημερωνόταν από τις υπηρεσίας,  υπενθυμίζοντας το περιστατικό όπου όταν έφυγε από το γραφείο του δημάρχου τις πρώτες ημέρες της εκλογής του χωρίς καν να έχει ενημερωθεί ο κ. Καλός έστειλε δελτίο τύπου με την υπογραφή της δεύτερης φάσης του έργου της παραλίας κόστους 4 εκατομ. ευρώ.

Ο κ. Καλός παρέδωσε τα κλειδιά του δήμου στον κ. Βεργίνη μαζί με ένα στικάκι με όλα τα εμπιστευτικά του δημάρχου. Επίσης αποδέχτηκε την πρόσκληση του κ. Βεργίνη για συνεργασία σε θέματα που έχουν συνέχεια και που δεν θα πρέπει να σταματήσουν.

Να σημειώσουμε ότι παρόντες στην τελετή παράδοσης και παραλαβής ήταν ο απερχόμενος αντιδήμαρχος, Σ. Λύγδας και ο δικηγόρος Γεν. Γράψας.

Νωρίτερα ο Ξενοφών Βεργίνης είχε παρακολουθήσει τη Δοξολογία για την 1η του έτους χοροστατούντος του Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης, κ. Θεοφίλου στην Παναγία των Ξένων.

You may also like

@2023, All Right Reserved. Designed and Developed by diadromh.gr

Lefkadanews.gr Png
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?