Home ΕΛΛΑΔΑ Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Διακοπές στη Λευκάδα – Οι κοινές φωτογραφίες

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Διακοπές στη Λευκάδα – Οι κοινές φωτογραφίες

Κοινοποίηση

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα βρίσκονται στη Λευκάδα απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Διακοπές στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στη Λευκάδα, επέλεξαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός κι η Αλεξάνδρα Νίκα για το φετινό καλοκαίρι.

Οι δυο τους σύμφωνα με τις φήμες είναι ζευγάρι από τον Ιανουάριο του 2023 και γνωρίστηκαν από τους κοινούς τους φίλους, Ανέστη Ευαγγελόπουλο και την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα. Μάλιστα τον Μάρτιο βρέθηκαν όλοι μαζί σαν παρέα στην Ιταλία για λίγες ημέρες. Κατά την επιστροφή τους όμως ήταν διακριτικοί και δεν παρουσιάστηκαν μαζί στις αφίξεις του αεροδρομίου, όπου υπήρχαν δημοσιογράφοι.

Ο τραγουδιστής δεν δημοσιεύει ποτέ κοινές φωτογραφίες με τις σχέσεις του κι έτσι κάνει κι αυτό το διάστημα. Όμως η αγάπη τους για τα θαλάσσια σπορ και τα βίντεο που δημοσίευσαν από την ίδια παραλία όπου κάνουν ηλεκτρικό surfboard, πρόδωσαν πως βρίσκονται μαζί. Αφού και οι δύο δημοσίευσαν στιγμιότυπα και βίντεο από το ίδιο μέρος την ίδια ώρα.

Η Αλεξάνδρα Νίκα έφτασε στο νησί με επικόπτερο, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram. Η πανέμορφη κοπέλα έχει κληρονομήσει τον κοσμοπολίτικο αέρα της μητέρας της, αλλά και την ομορφιά της, αφού είναι μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία που δεν περνά απαρατήρητη.

ieidiseis.gr

You may also like

@2023, All Right Reserved. Designed and Developed by diadromh.gr

Lefkadanews.gr Png
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?