Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Εγκαινιάστηκε το νέο κέντρο Υγείας Λευκάδας από την Υφυπουργό Υγείας κα Ζωή Ράπτη

Εγκαινιάστηκε το νέο κέντρο Υγείας Λευκάδας από την Υφυπουργό Υγείας κα Ζωή Ράπτη

Κοινοποίηση

Στη Λευκάδα βρέθηκε σήμερα η  Υφυπουργός Υγείας αρμόδια για τα θέματα ψυχικής Υγείας και εξαρτήσεων κα Ζωή Ράπτη  για τα εγκαίνια του Νέου Κέντρου  Υγείας Λευκάδας .  Έτσι αμέσως μετά την τελετή του αγιασμού που  τελέστηκε από τον  Μητροπολίτη  Λευκάδας & Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο συνοδεία του   Πανοσιολογιότατου  Αρχιμανδρίτη και Ηγούμενου της Ιεράς Μονής  Φανερωμένης  κ.κ Νικηφόρου, του  Δ/ντη του Γηροκομείου Λευκάδας π. Παναγιώτη Ζαβιτσάνου και του πατέρα Γρηγόριου Τζαβαλά  η κα Ράπτη  έκοψε την κορδέλα  στο νέο κτίριο του  Κέντρου Υγείας Λευκάδας .

Αμέσως  μετά την κοπή της  κορδέλας , η  κα Ράπτη  πραγματοποίησε  αυτοψία στο χώρο  του Κέντρου  Υγείας συνοδεία του  Δ/ντή του Κέντου Υγείας κ. Ευστάθιου  Κατωπόδη  .Κατά την ξενάγησή της  στον χώρο  η Υφυπουργός  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκαν: ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος  Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Ανδρέας Κτενάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός, ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Φίλιππος Σκληρός, ο Διοικητής  της 6ης ΥΠΕ  κ. Ιωάννης Καρβέλης, ο Τομέάρχης Οργανωτικού της ΝΔ Κεφαλληνίας κ. Χρήστος Άγριος, ο Πρόεδρος  της ΔΕΕΠ Λευκάδας κ. Γιώργος Μπουρδάρας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήριος Σκιαδαρέσης, ο Διοικητής του Γενικού  Νοσοκομείου Λευκάδας κ. Ιωάννης Μπακαβός, η Διευθύνουσα του Νοσηλευτικού  Προσωπικού  του ΓΝΛ κα Αντωνία Ξηρομερίτη κ.α

Η Υφυπουργός νωρίτερα το πρωί   επισκέφτηκε  το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας   καθώς και το  Κέντρο  Ημέρας Λευκάδας.

*Το νέο Κέντρο Υγείας Λευκάδας στεγάζεται πλέον  σε χώρο του  παλιού  Νοσοκομείου Λευκάδας  και  συγκεκριμένα  στο χώρο που  στεγάζονταν η  Μονάδα Νεφρού. 

You may also like

@2023, All Right Reserved. Designed and Developed by diadromh.gr

Lefkadanews.gr Png
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?