170
ΥΛΙΚΑ
500 gr γαρίδες καθαρισμένες
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 ξερό κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
2 μεγάλες ντομάτες τριμμένες στο τρίφτη
1 φλυτζάνι κρασιού ελαιόλαδο
200 gr φέτα σε κομμάτι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε τα κρεμμυδάκια, την πιπεριά, το σκόρδο και το ξερό κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να βράσουν και να μαλακώσουν τα λαχανικά και να δέσει λίγο το μείγμα.
Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε τις γαρίδες για 10 λεπτά και βάζουμε την φέτα και ψήνουμε όλα μαζί για 5 λεπτά και σερβίρουμε.